Nekaj o meni

Hoja po poti življenja je hoja navkreber in navzdol, polno je vzponov in padcev, čudovitih občutkov izpolnjenosti, radosti in svobode ter trenutkov obupa, nemoči in stiske. Trenutkov ko se izgubimo in prebliskov popolne jasnosti, ko točno vemo, kaj je potrebno narediti. 

Življenje me je pred leti pripeljalo do točke, ko sem se jasno zavedela, da tako ne gre več naprej. Potrebne so bile korenite spremembe. In ko življenje tako jasno pokaže pot, je korak lahkoten in na ustnicah se pojavi pesem. 

Srčna želja po razumevanju življenja, njegovih skrivnosti in iskanja rešitev za naše težave me je vodila do številnih tehnik osebne rasti, med drugim karmične diagnostike (Zoran Zavor, Marjan Ogorevc), theta healinga (certificiran praktik), reikija (vse stopnje), šamanizma (po Michaelu Harnerju - Dr. Sylvia Wohlfarter, Alicia Hamm, ...), skalarnih valov, regresije (dr. Michael Newton, Jan Erik Sigdell, dr. Bruce Goldberg), progresije (Zoran Zavor, dr. Michael Newton) in obilo lastnih raziskovanj naše podzavesti. 

Temelj mojega poslanstva je delitev znanja in odkrivanje poti, ki nas vodi do povezanosti s sabo, ljubezni do sebe ter bolj zadovoljnega, srečnega in izpolnjenega življenja na vseh področjih.

Kot reiki mojstrica in učiteljica izvajam reiki tečaje vseh stopenj, pa tudi meditacije s šamanskim bobnom, osebna svetovanja na podlagi karmične diagnostike, intuitivnih uvidov in drugih znanj, regresije ter delavnice za podjetja in manjše skupine na temo obvladovanja stresa, izgorevanja na delovnem mestu, samopodobe, odnosov, družine in povezave s sabo na globljem nivoju.

Sem magistrica znanosti (Ekonomska fakulteta v Ljubljani), dodiplomski študij pa sem zaključila na FDV, smer komunikologija.

Pa čemu bi preveč govorila o sebi? Raje me spoznajte in pridite na kavo! Z veseljem čisto brez obveznosti poklepetam z vami na srečanju ali virtualno. Vsaka situacija, še tako čustveno naporna, ima rešitev - včasih je dovolj že, da se nekomu zaupamo ali na glas spregovorimo o vsem, kar nas bremeni. Rada poslušam in še raje pomagam vsem, ki ste pripravljeni na spremembe. Pokažem vam drugačno pot do sebe in življenja, saj hodim po njej tudi sama.

Pišite mi ali me pokličite na 041 344 929.