Karmična diagnostika

Norost je vsak dan početi iste stvari in pričakovati spremembe.

V nas ne sproži negativnega odziva situacija sama, ampak naš odnos do nje.

Včasih opazujemo drugo osebo, kako se razjezi, medtem ko smo mi do situacije povsem ravnodušni. In obratno - burno reagiramo, medtem ko so ostali mirni. Vselej reagiramo povsem v skladu s svojo notranjostjo, prepričanji in izkušnjami. 

Vsak od nas ima svoje ranljive točke in ravno v njih tiči potencial, da spremenimo gledanje na stvari, ki se nam dogajajo, se osvobodimo bremen, skrbi in slabe volje, ter imamo več energije, da se posvetimo stvarem, ki nas veselijo. Tako se odpravijo tudi težave na telesu, v čustvih in mislih, zaradi katerih ne vidimo izhoda ali si pri njih ne znamo pomagati.

Paracelsus pravi, da je bolnik sam svoj zdravnik, zdravnik pa je njegov pomočnik.

Odgovornost za zdravje in dobro počutje je v rokah vsakega od nas. Vse, kar se nam v življenju dogaja, je odraz našega razmišljanja, čustvovanja in delovanja tako na zavestni kot podzavestni ravni. Čisto vsi pa v sebi nosimo tudi moč in sposobnost, da to spremenimo in posledično zaživimo tako, kot si želimo.

Skozi individualna posvetovanja vas podprem pri:

 • konkretni težavi v življenju, za katero ne poznate rešitve (iskanje službe, pravega partnerja, ustanovitev podjetja, iskanje primernih sodelavcev, nespečnost, nemirnost, pomanjkanje energije, kronična utrujenost …);
 • ko smo navidezno brez vzroka nezadovoljni, nesrečni, neizpolnjeni;
 • se soočamo z destruktivnimi odnosi (doma, v službi, s prijatelji, v družini);
 • imamo konkretno zdravstveno težavo;
 • ne najdemo smisla v življenju;
 • imamo težave s svojo pozicijo in delovanjem v družbi, družini ali službi;
 • imamo nerazrešene in obremenjujoče odnose s pokojnimi ali še živečimi osebami;
 • se soočamo s slabo samopodobo (preplavljajo nas misli, da Nismo dovolj dobri, Da ne zmoremo, Da nismo sposobni);
 • se ne počutimo dobro in bi radi nekaj spremenili.

Smo veliko več kot le to, kar vidimo z našimi očmi.

Karmična diagnostika obravnava človeka celostno. Ne ukvarja se le s težavami, ki jih zaznamo na telesu (bolezni, bolečine, zdravstvene težave), ampak tudi v naših čustvih, mislih in celo širše od tega. Karmična diagnostika temelji na preprosti predpostavki: vsaka posledica ima svoj vzrok, ki pa tiči v za nas destruktivenem načinu razmišljanja, čustvovanja in delovanja.

Resnica osvobaja! In ko se dotaknemo tistih stvari, ki bi jih najraje pozabili, jih skrili pred sabo in svetom ali jih zapakirali v drug papir, se sproži močan proces sprememb, skozi katere se počutimo pomirjeni, sproščeni, vitalni in radostni. Začutimo OLAJŠANJE. Naše rane so tudi naš največji potencial. Včasih jih lahko presežemo - preprosto prerasemo, uvidimo, da lahko delujemo drugače, spet drugič pa se moramo vanje poglobiti. 

Primer1: oseba se v življenju pogosto počuti krivo. Vzrok za to je lahko, da je mati, preden je zanosila za to osebo, imela splav. Oseba v maternici čuti ta splav in posledično krivdo, ker živi, kar se zapiše globoko v podzavest. Vse, kar počne v življenju, izvira iz podzavestnega prepričanja, da je kriva, ker živi, zaradi česar se obtožuje, se počuti, da ni dovolj dobra in je jezna nase.

Primer 2: Oseba ima težave z migrenskimi glavoboli. Vzrok za to je lahko, da navzven deluje precej mirno, globoko v sebi pa se nenehno jezi in obsoja ljudi okoli nje in situacije, ki se ji dogajajo. Vsaka stvar, ki jo imamo v življenju, nam na nek način služi, oseba se skozi jezo in obsojanje morda počuti varno, saj jo je strah, da jo bodo bližnji zapustili.

Okolica se vselej odziva na naše zavestno in podzavestno delovanje. Če smo zavestno ali podzavestno prepričani, da nismo dovolj dobri, se bo tako do nas vedla tudi okolica. Če mi druge obsojamo, bodo tudi drugi obsojali nas. Če sebe in druge sprejemamo takšni, kot so, bodo takšen odnos do nas imeli tudi drugi.

Kako izgleda svetovanje karmične diagnostike?

Svetovanje po principu karmične diagnostike je v grobem sestavljeno iz 4 faz:

 1. opredelitev težave (na primer bolečina, težavni odnos …);
 2. odkrivanje vzroka za težavo (skozi pogovor in intuitivne uvide);
 3. razrešitev vzroka (osebo podprem v procesu potovanja v čas nastanka težave, travmatične situacije ali globljega razumevanja destruktivnega načina delovanja);
 4. integriranje novega načina delovanja (če je oseba prej delovala skozi jezo/pretiran nadzor/strah/žalost/prizadetost/občutke žrtve …, sedaj spozna in začuti, kako delovati brez tega, skozi prijetne občutke zadovoljstva, radosti, ljubezni, izpolnjenosti …).

Delo na sebi niso le rožice, ljubezen in užitek. Včasih se moramo soočiti s stvarmi, ki bi jih najraje zaklenili v skrinjo, jo globoko zakopali in odvrgli ključ. Naš cilj je, da preteklost pustimo v preteklosti in se osredotočimo na to, kar si želimo. Če pa ta v veliki meri še vedno vpliva na nas, je neizogibno, da se poglobimo vanjo. 

Svetovanja izvajam na podlagi karmične diagnostike, poleg tega pa uporabljam vsa svoja ostala znanja iz področij:

 • Theta healing,
 • reiki,
 • šamanizem,
 • skalarni valovi,
 • regresija,
 • podpora pri prehodu v onostranstvo,
 • lastnih raziskovanj in številnih drugih delavnic in izobraževanj, ki se jih udeležujem doma in v tujini.

Seansa je sestavljena iz pogovora in sprostitvenih tehnik, skozi katere podprem osebo, da potuje globlje vase in najde odgovore na življenjska vprašanja. Svetovanje poteka pri polni zavesti, brez hipnoze, pri čemer se z osebo ves čas pogovarjam.

V sklopu svetovanja osebi podam konkretne nasvete in vaje za višjo kakovost življenja ter boljše počutje v vsakodnevnih in težavnejših situacijah.

Se vam sliši zanimivo? Brez obveznosti mi napišite, kaj vas bremeni ali me pokličite na 041 344 929.