Norost
je
vsak
dan
početi
iste
stvari
na
isti
način
in
pričakovati
spremembe.

Ste pripravljeni poskusiti drugače?

90
%
naše
energije
porabimo
za
vzdrževanje
potlačenih
spominov.

Ali ne bi bilo boljše, če bi jo usmerili k cilju?

Zbudimo
se!
Recimo
dovolj
in
dopustimo,
da
naš
vzor
postane
naša
unikatnost.

Namesto preštevanja kalorij ali iskanja nepravilnosti svoje misli raje usmerimo k temu, da si dovolimo biti in izražati to, kar v resnici smo.

Velike
ideje
zahtevajo
velika
dejanja.

Kakšno korist imamo od ideje, če je ne uresničimo?

Tudi
najbolj
plodno
seme
ne
more
zrasti
na
asfaltnih
ali
puščavskih
tleh.

V kakšnem okolju pa vi vzgajate svoje želje?

Okolica
se
vselej
odziva
na
naša
zavestna
in
podzavestna
prepričanja.

Če mislimo, da nismo dovolj dobri, se bo tako do nas vedla tudi okolica.

70-80
%
obiskov
pri
zdravniku
je
povezanih
s
težavami,
ki
so
posledica
stresa.

Si želite, da vas zunanje dogajanje ne bi vedno znova spravilo iz tira?

Nekaj o meni

Vsako življenje je polno prelomnic, vprašanje je le, kako se bomo odzvali nanje. Bomo tarnali ali raje nekaj naredili?  Vsaka situacija, še tako čustveno naporna, ima rešitev - včasih je dovolj že, da se nekomu zaupamo ali na glas spregovorimo o vsem, kar nas bremeni. Rada poslušam in še raje pomagam vsem, ki ste pripravljeni na spremembe. Pokažem vam drugačno pot do sebe in življenja, saj hodim po njej tudi sama.

Izjave strank

Majdi

Kot bi bila sinonim za iskrenost, zna dojemati človeka z odprtim srcem. Je kot edinstvena vrtnica Malega princa, ki zacveti, ko izvaja svoje poslanstvo.

Nika

Nina vodi cel proces nežno in ljubeče ter hkrati odločno. Z ravno pravo mero informacij, vzpodbude in energijsko podporo pomaga osebi, da se upa podati globoko vase, si priznati kaj v resnici čuti in speljati cel proces ozaveščanja in transformacije do konca.

Klara

Nina je prvovrstna, izvirna, kreativna, globoka, igriva in ljubezniva terapevtka. Sodelovanje z njo je kot na stežaj odprto veliko srce.

Tina Turk

Za vsako resnično spremembo stoji neizprosna, a ljubeča iskrenost, in Nina to dobro razume. Ker to tudi daje, z veliko mero občutka za sočloveka, je dober rezultat slej ko prej neizogiben, če smo le pripravljeni tudi sami vložiti svoj delež. Štejem se za srečno, ker imam tako osebo v svojem življenju.

Aljaž

Nina mi je odprla vrata v drug svet. Na smučanju sem padel in si poškodoval prst. Učinek Ninega dela je bil takojšen, imel nisem nikakršnih posledic in skoraj takoj lahko dalje smučal.

U. D.

S pozitivno naravnanostjo, entuziazmom ter predanostjo se loti razreševanja vsake težave ter z globokimi uvidi zadene srčiko težave, za katero se velikokrat izkaže, da leži čisto drugje, kot si predvideval sam.

D. J.

Z Nino sem intenzivno sodeloval daljše obdobje in vedno sem se lahko zanesel na njo, do mi bo s svojim entuziazmom pomagala in me navdihnila za moje naslednje korake.

Polona

Nina je zelo odprta oseba, izžareva posebno toplino, nežnosti, ima pozitiven pristop, vedno nasmejana, ter pripravljena priskočiti na pomoč tudi po končanih delavnicah in terapijah. Nina, lahko ti rečem le HVALA za VSE!«

Nina B.

Preko terapij z Nino lahko trdim, da opažam velik napredek kot tudi samozavest pri svoji duhovni rasti in iz srca se ji lahko zahvalim za mnoge odstrte, vzorce ki mi jih je uspelo z njeno pomočjo in potrpežljivostjo predelati in ozavestiti.

Dragica

Ne glede na svojo mladost si izredna terapevtka, mentorica, učiteljica in čudovit človek. Zase lahko z gotovostjo zatrdim, da sem se iz preplašene " grde račke" prelevila v čudovitega laboda, ki iz dneva v dan spoznava, da je življenje čudovito, samo odpreti se mu je potrebno in TI si mi pokazala kako.

Nataša

Terapije z Nino so zelo sproščujoče, navduhajoče in pozitivne. Skozi celoten proces občutiš ogromno podpore in razumevanja, kar te navdaja s popolnim zaupanjem in umirjenostjo, to pa je ključna lastnost odličnega terapevta.

Roman

Z Nino imam veliko dobrih izkušenj. Lani me je močno bolelo koleno. Po Nininem posredovanju je bolečina izginila in čez nekaj dni sem osvojil Triglav.

Tjaša

Zdaj bolj polno izkušam Ninino spodbudo: Daj, bolj živi!!! :)) In da se ni treba vpletat v vsako negativnost, ki jo um ponudi! :)